136
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 540 γρ
- αλάτι 1 κγ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- βούτυρο 300 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
- γάλα 80 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κάρδαμο -
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- μαύρη ζάχαρη 160 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- κανέλα 0.5 κσ
- κρέμα γάλακτος 0.75 φλ
- υποβρύχιο βανίλια -
540 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φάκελο μαγιά ξηρή 150 γρ. βούτυρο πολύ μαλακό 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα 80 γρ. γάλα 2 μεγάλα αβγά χτυπημένα λίγους σπόρους κάρδαμο ξύσμα πορτοκαλιού 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο χλιαρό Γέμιση 100 γρ. βούτυρο μαλακό 100 γρ. μαύρη ζάχαρη ή απλή κρυσταλλική 1 -1/2 κ.σ. κανέλα 2 πρέζες αλάτι Καραμέλα γάλακτος 1/2 φλ. μαύρη ζάχαρη 2 κ.σ. βούτυρο γεμάτες 2 πρέζες αλάτι 3/4 φλ. κρέμα γάλακτος λίγη βανίλια υποβρύχιο (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr