by admin

Κέικ μπανάνας με γλάσο καφέ

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν, περίπου 5-6 λεπτά. Προσθέστε ένα ένα τα αβγά και συνεχίστε το χτύπημα.Ψήστε περίπου 45 λεπτά, δοκιμάζοντας με ένα μαχαίρι στη μέση του κέικ. Αν βγει καθαρό, το κέικ είναι έτοιμο, αλλιώς ψήστε λίγα λεπτά ακόμα. Βγάλτε από το φούρνο, αφήστε το λίγο μέσα στη φόρμα και μετά βάλτε το πάνω σε σχάρα να κρυώσει τελείως. Για το γλάσο: Κοσκινίστε την άχνη ζάχαρη. Διαλύστε τον καφέ στο νερό και με ένα πιρούνι ανακατέψτε με τη ζάχαρη. Αν χρειάζεται προσθέστε λίγο νερό ακόμα για να έχετε ένα υγρό αλλά όχι νερουλό μίγμα. ... και απολ
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ, κέικ μπανάνα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com