by admin

Φιλέτο με κοκκάρια και αρωματικά της Πόλης

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Προετοιμασία: 20΄, Ψήσιμο: 30΄Υλικά (για 4 άτομα):4 φέτες φιλέτου, περίπου 180 - 200 γρ. η καθεμία και πάχους περίπου 3 - 4 εκ.αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο10 κοκκάρια καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτεςΓια τη σάλτσα:1 δαφνόφυλλο1 μικρό ξυλάκι κανέλας1 γαρίφαλο5 κόκκοι μπαχάρι1/2 κουτ. σούπας φυλλαράκια δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα ή 1 κοφτό κουτ. γλυκού ξερό, κοπανισμένο1/2 κουτ. γλυκού μαύρο πιπέρι, κοπανισμένο1½ φλιτζ. τσαγιού κόκκινο κρασί1/2 φλιτζ. τσαγιού Μαυροδάφνη1/3 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλουαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο2 κουτ. σού
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το meletw-syntages.blogspot.com