336
Όταν θέλουν να σε περιποιηθούν εξαιρετικά στην Κρήτη, το τραπέζι περιλαμβάνει λαγό!!! Η συνταγή που ακολουθεί είναι της συνυφάδας μου φυσικά, που μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά αυτού του καταπληκτικού μεζέ...Κόβουμε τον λαγό σε μέτρια κομμάτια, τον πλένουμε και τον στεγνώνουμε. Σε μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε 1 ποτήρι λάδι και τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του λαγού μέχρι να ροδίσουν καλά.Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, αρκετό γαρύφαλλο τριμμένο και 1 ποτήρι νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιεί όλο το νερό. Προσθέτουμε 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τα τσιγαρίζουμε ελαφρά. Ρίχνουμε τότε 3 ποτήρια κρα
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com