104
Υλικά
- πατάτες 1 κιλ
- σκόρδο 2 σκελ
- μουστάρδα 1 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- δεντρολίβανο -
- χοιρινή μπριζόλα 4 τμχ
- μουστάρδα 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- δεντρολίβανο -
- πιπέρι -
Για τη Μαριναδα Υλικα: 2κ.σ.μουσταρδα1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμενη½ κ.γ.παπρικα γλυκια½ φλυτζανι λευκο κρασι½ φλυτζανι λαδι1 λεμονι το χυμο του και το ξυσμα του.Πλένουμε καλα-καλα τις πατατες (τις μαγειρευουμε με τη φλουδα τους),και κοβουμε στη μεση εάν είναι καποια μεγαλη.Τις μεταφερουμε σε ταψι μαζι με τα υπολοιπα υλικα ,ανακατευουμε και τις απλωνουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com