153
Υλικά
- μοσχάρι 1200 γρ
- λάδι 0.33 φλ
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- κόκκινο κρασί 2 ποτ κρασ
- ντοματάκια 1 φλ
- σάλτσα 0.5 φλ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- γαρύφαλλο 2 τμχ
- ζωμός βοδινού 2 κγ
- τραχανάς 2 φλ
Ένα γιορτινό Κυριακάτικο φαγητό για την οικογένεια μαζεμένη γύρω από το τραπέζι, πολύ νόστιμο με ωραία αρώματα. Υλικά: 1 κ. - 1.200 γρ. μοσχαράκι 1/3 φλ. λάδι 1 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό 2 ποτηράκια κόκκινο κρασί 1 φλ. ντοματάκια ψιλοκομμένα 1/2 φλ. σάλτσα 1 φύλλο δάφνης 2 γαρύφαλλα αλάτι, πιπέρι μοσχοκάρυδο κανέλα λίγο μπαχάρι σε σκόνη ή 2 - 3 κόκκους 2 κ.γ. ζωμό βοδινού σε σκόνη ή 1 κύβο 1 1/2 - 2 φλ. τραχανά
Διάβασε τη συνταγή στο thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com