Ψητό της κατσαρόλας

Καταχωρήθηκε στις 16/09/09

8 Ψήφοι Ψήφισε

Είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά όλης της οικογένειας. Ακόμα και ο μικρός που είναι δύσκολος όσο αφορά το κρέας, το συγκεκριμένο το τρώει πολύ ευχάριστα.Τα υλικά που θα χρειαστούμε:1 κιλό μοσχάρι οσομπούκο (χωρίς το κόκκαλο) ή κιλότο σε μερίδες3 σκελίδες σκόρδοελαιόλαδοαλάτι - πιπέρι1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασίΓια το ντερμπιγιέ (την σάλτσα)1 κουταλιά κορν φλάουρ (νισεστέ)1 λεμόνι στυμμένοΑς το φτιάξουμε τώρα:Πλένουμε καλά το κρέας και στην συνέχεια το αλατίζουμε ενώ ρίχνουμε και μπόλικο πιπέρι.Το αφήνουμε στην άκρη για ένα τέταρτο.Σε μία κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο το οποίο μόλις κάψει

Διάβασε τη συνταγή στο http://asproylas.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πες μας την γνώμη σου για το νέο site του Συνταγούλη! Πώς το βαθμολογείς;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!