by gastronomos 21/12/2021 79 T-bone με ντοματίνια στο φούρνο 5 from 1 vote (1) Κλείσιμο Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Please login Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή μοσχαρίσια μπριζόλα Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνοδεύουμε με μία κουταλιά μουστάρδα ανά μερίδα. Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr Κατηγορία: Κρέατα Περισσότερες συνταγές: μοσχαρίσια μπριζόλα Συνταγή από Αλέξανδρος Παπανδρέου Αντιμετώπισες πρόβλημα; Search Περισσότερες... Σχετικές συνταγές Search Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total}) Περισσότερες... Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr