197
Μια γρήγορη και νόστιμη ιαπωνική συνταγή.Εγώ χρησιμοποίησα μία έτοιμη πολύ ωραία Ιαπωνική σάλτσα Teriyaki ωστόσο η σύνθεσή της είναι πολύ εύκολη και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και για να μαρινάρουμε το κρέας μας.Υλικά για 2-3 άτομα:6 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο πολύ λεπτές4-5 κ.σ. Teriyaki Sauce1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες1/2 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες2 μικρές πατάτες1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένααλάτι πιπέριλίγο ελαιόλαδοΕκτέλεση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μην διαλύονται.Πλένουμε τις μπριζολίτσες, τις
Διάβασε τη συνταγή στο oreksinaxeis.blogspot.com