by admin

Χοιρινό λεμονάτο με πατάτες

No ratings yet

Έγινε νοστιμότατο, μαλακό και μελωμένο, ένα φαγάκι που σε κερδίζει  με την απλότητά του... Προσθέτουμε το σκόρδο και τις πατάτες, ανακατεύουμε καλά.και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 50-60 λεπτά περίπου, μέχρι να πιεί το ζουμί του και να χυλώσει η σάλτσα.Καλή όρεξη!
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό, χοιρινό λεμονάτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com