ΥΛΙΚΑ1 κιλό χοιρινό νουα σε δίχτυ3 μεγάλες πατάτεςλίγο κεφαλοτύρι ή γραβιέρα πικάντικη1 πράσινη πιπεριά σε λωρίδες και κύβους2 σκελίδες σκόρδοαλάτι πιπέρικαρύκευμα για χοιρινόρίγανηδενδρολίβανομουστάρδακρασί SAMOS VIN DOUXλεμόνιλάδιΕπί τω έργωΠλένουμε καλά το κρέας.Το τοποθετούμε πάνω σε μια λαδόκολλα και το πασπαλίζουμε με τα καρυκεύματα.Κόβουμε τη μισή πιπεριά και τη γραβιέρα σε μακρόστενες λωρίδες και τις τοποθετούμε μέσα από το δίχτυ γύρω γύρω από το κρέας.Βάζουμε και τις σκελίδες από το σκόρδο.Διαλύουμε τη μουστάρδα σε λίγο κρασί και το περιχύνουμε.

Διάβασε τη συνταγή στο oinomagirion.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές




Κρέατα (69)