96
Υλικά
Με ελάχιστα υλικά, και χωρίς κόπο φτιάχνεται η κρεμούλα αυτή που χρησιμοποιώ συνήθως στα γλυκά μου. Ταιριάζει πολύ σε όλα τα γλυκά του ψυγείου, γιατί δένει όσο πρέπει δεν είναι ρευστή, ότι χρειάζεται ακριβώς, στα τρίγωνα Θεσσαλονίκης, σε κορμούς, τούρτες, τάρτες, εκλέρ κ.λ.π. Η διαδικασία για να φτιαχτεί απλή,τα υλικά που χρειάζονται θεωρώ ότι υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Όσο δε για το κόστος παρασκευής της περίπου 3,5 ευρώ και μιλάμε για μεγάλη ποσότητα κρέμας, ικανής να καλύψει ένα μεγάλο ταψί με μπισκοτογλυκό του ψυγείου...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com