125
Υλικά
- γάλα φρέσκο 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- κρόκοι 3 τμχ
- ζάχαρη 20 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 130 γρ
- φράουλες 60 γρ
Ο Στέλιος Παρλιάρος ταιριάζει σοκολάτα με φράουλες σε ένα υπέροχο κρεμέ. Υλικά 100 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 100 γρ. κρέμα γάλακτος, γύρω στα 35 - 36% λιπαρά 3 κρόκοι αυγών μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικών 20 γρ. ζάχαρη 130 γρ. κουβερτούρα γάλακτος...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr