57
Σε νερό που βράζει ζεματάμε τα κρεμμύδια για 5 λεπτά.Τα μεταφέρουμε προσεκτικά σε σουρωτήρι και ανοίγουμε τα φύλλα των κρεμμυδιών για να τα έχουμε έτοιμα να τυλίξουμε τους ντολμάδες μας.Τα τοποθετούμε σε κατσαρόλα το ένα δίπλα στο άλλο.Προσθέτουμε από πάνω το υπόλοιπο λάδι και νερό ώστε να τα σκεπάζει.Βράζουμε για μισή περίπου ώρα σε χαμηλή φωτιά. Αν επιθυμούμε να το συνοδεύσουμε με αυγολέμονο φροντίζουμε να μείνει λίγο ζουμί στο τέλος του μαγειρέματος.Διαφορετικά αφήνουμε να μείνει με πολύ λίγη σάλτσα και συνοδεύουμε με λεμόνι.Για το αυγολέμονο χτυπάμε το αυγό με το σύρμα κουζίνας στη συ
Διάβασε τη συνταγή στο asproylas.blogspot.com