153
Υλικά
- λάχανο 1 τμχ
- ελαιόλαδο 150 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πράσα 2 τμχ
- ντοματάκια 300 γρ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- ρύζι καρολίνα 300 γρ
- κουκουνάρι 20 γρ
- σταφίδες 40 γρ
- λάχανο 250 ml
Αγαπημένο και εύγευστο πιάτο της Παραδοσιακής μας Κουζίνας και πολλών άλλων λαών, με μεγάλη ποικιλία γέμισης και τρόπους μαγειρέματος. Αποτελείται από βρασμένα φύλλα λάχανου, τυλιγμένα γύρω από μια ποικιλία από γεμίσεις.Εδώ μαγειρεύτηκαν με ψιλοκομμένα αρωματικά βότανα, λαχανικά, όπως πράσα, καρότα και με κόκκινη σάλτσα τομάτας στη γέμιση, η οποία έδωσε μια άλλη χροιά στο τελικό αποτέλεσμα, βοηθούντος και του πιπεριού καγιέν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es