147
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 2 ποτ
- αλεύρι 2 ποτ
- σιμιγδάλι χοντρό 2 ποτ
- σιμιγδάλι ψιλό 2 ποτ
- γάλα 1 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 ποτ
- ζάχαρη 5.5 ποτ
Το ρεβανί (ή ραβανί) είναι μία από εκείνες τις συνταγές που δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δοκιμάσει σε όποιο σπίτι κι αν έχεις επισκεφτεί. Κάθε νοικοκυρά έχει το δικό της μοναδικό τρόπο να φτιάχνει αυτό το γλυκό, άλλες φορές με απόλυτη και άλλες φορές χωρίς καθόλου επιτυχία. Η μεγαλύτερη δυσκολία του είναι να μπορέσεις να σιροπιάσεις το γλυκό σου με τον σωστό τρόπο, αλλά και να έχει και τον αντίστοιχο όγκο που χρειάζεται μια τέτοια συνταγή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr