92
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 1 πκτ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- γάλα 1 λτ
- αυγά 6 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- μοσχοκάρυδο 2 πρέζα/ες
- βούτυρο 2 κσ
- φέτα 300 γρ
- κεφαλογραβιέρα 300 γρ
- κασέρι 300 γρ
- ζαμπόν 300 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- πιπέρι -
1 πακέτο φύλλο κανταΐφι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες 1 λίτρο φρέσκο γάλα σε θερμοκρασία δωματίου 6 αβγά 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 2 πρέζες μοσχοκάρυδο 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο Για τη γέμιση τυριών 300 γρ. φέτα τριμμένη 300 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 300 γρ. κασέρι τριμμένο 300 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο 2 αβγά 1/4 φλ. ελαιόλαδο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr