281
Υλικά
- ζάχαρη 250 γρ
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- φουντούκι 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κουβερτούρα γάλακτος 100 γρ
- κουβερτούρα 100 γρ
Υλικά 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο 4 αβγά 250 γρ. Αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ για όλες τις χρήσεις 250 γρ. φουντούκια, τριμμένα σε σκόνη 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ΑΛΛΑΤΙΝΗ 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, τεμαχισμένη 100 γρ. κουβερτούρα με 55% κακάο, τεμαχισμένη
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr