50
Υλικά
- ελαιόλαδο 150 ml
- καστανή ζάχαρη 150 γρ
- αυγά 3 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 300 γρ
- γλυκό κρασί 1 φλιτζανάκι
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μύρτιλα 250 γρ
- φαρίνα 370 γρ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
Ένα κέικ που αγαπάμε ιδιαίτερα είναι η Κερασόπιτα. Μια επιτυχή δοκιμή που σας προτείνω σήμερα είναι το κέικ με φρέσκα Μύρτιλα, που πολύ εύκολα βρίσκονται στην αγορά. Οι μικροί αυτοί καρποί δίνουν φρεσκάδα στο κέικ και πινελιές εκπληκτικού χρώματος στο αφράτο εσωτερικό του. Καθώς κόβουμε το κέικ ένα χρωματικό μωσαϊκό παρουσιάζεται και ένα υπέροχο άρωμα μοσχάτου κρασιού αναδίδεται! Δοκιμάστε το!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com