57
Υλικά :1 χταπόδι (1 έως 11/2 κιλό) 1/2 κιλό μακαρονάκι κοφτό 100 γραμμάρια ελαιόλαδο 150 γραμμάρια ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 φύλλα δάφνης Αλάτι πιπέρι 25 έως 35 γραμμάρια κρασί λευκό ή ξύδι. Εκτέλεση :Εάν το χταπόδι μας είναι φρέσκο πρέπει να είναι κτυπημένο καλά, εμείς μόνο το πλένουμε (εάν είναι κατεψυγμένο είναι καλύτερα γιατί είναι σιτεμένο άρα θα
Διάβασε τη συνταγή στο geussis-nikolaos.blogspot.com