391
Υλικά
- φρέσκο βούτυρο 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- αυγά 1 τμχ
- μήλα 4 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 50 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- καστανή ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη 50 γρ
Την αξιοσύνη του Παρλιάρου δεν θα σας την μάθω εγώ. Είναι ένας πραγματικός “νονός του γλυκοκόσμου”, τα κατορθώματά του είναι πασίγνωστα, αυτός και τα κατά καιρούς “πρωτοπαλλήκαρά” του είναι ο φόβος και ο τρόμος κάθε επίδοξου ψευτο-γλυκατζή που κατά καιρούς τολμούν να “σηκώσουν κεφάλι”. Και ταυτόχρονα, είναι το ίνδαλμα χιλιάδων νοικοκυρών που θέλουν να μάθουν από τις πραγματικά πολύ αξιόλογες εκπομπές του.Η συνταγή που ακολουθεί έχει …υπεξερεθεί από την εκπομπή του της επομένης των Χριστουγέννων του 2016, δοκιμάσθηκε αυθημερόν και νάτην στη διάθεσή σας για το υπόλοιπο των γιορτινών ημερών και
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr