by admin

Μοσχαρίσια Φιλέτα από Μπριζόλα με Μανιτάρια και Πουρέ Γλυκοπατάτας

No ratings yet

Υλικά

Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε  μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη  νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές φέτες για ψήσιμο στη σχάρα ή στο τηγάνι)  ή από τις μπριζόλες χωρίς κόκκαλο, λεπτά   κομμένο, για ένα γρήγορο μαγείρεμα, χωρίς ταλαιπωρία και με απρόσμενα τέλειο αποτέλεσμα! Ελάτε να το δούμε!!
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι φιλέτο, πουρές γλυκοπατάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το maxistinkouzina.blogspot.com