64
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 2 κιλ
- κρεμμύδια 4 τμχ
- πράσα 1 κιλ
- καρότο 2 τμχ
- πατάτες 4 τμχ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- λεμόνι 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- ρίγανη 1 κλων
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
Υλικά συνταγής 2 κιλά φιλέτα μπακαλιάρου 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 1 κιλό πράσα κομμένα σε ροδέλες πάχους 4 εκατοστών 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 4 πατάτες κομμένες σε κύβους 500γρ. τοματοχυμός 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 λεμόνια (ο χυμός τους) 2 σκελίδες σκόρδο ½ ματσάκι μαϊντανός 1 κλαδάκι ρίγανη ½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr