by admin

Μπακαλιάρος τσιλαδιά της Μεσσηνίας

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Υλικά

Η τσιλαδιά στη Μεσσηνία είναι ψάρι με σάλτσα τομάτας ενώ στη Κρήτη είναι λευκή πηχτή από κρέας. Δεν νομίζω πως γνωρίζω άλλη λέξη στην ελληνική κουζίνα που να χρησιμοποιείται ίδια, με τόσο αντίθετο περιεχόμενο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Τοπική: Μεσσηνία

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr