241
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 200 ml
- ελαιόλαδο 200 ml
- ρακή-τσικουδιά 2 κσ
- αλάτι 0.75 κγ
- φαρίνα 450 γρ
Άνοιγμα με το χέρι, χωρίς πλάστες και πλαστήρια! Για όσους νηστεύουν, αλλά και για όσους δεν νηστεύουν η σημερινή ζύμη είναι το ίδιο εύκολη, απλώνεται πάλι με το χέρι και είναι ιδανική για βιαστικές και πολυάσχολες μαμάδες. Το ελαιόλαδο την κάνει τριφτή και νόστιμη, και σίγουρα πιο υγιεινή από βουτυράτες ζύμες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr