103
Υλικά
- κυδώνια 600 γρ
- μήλα 1 τμχ
- ζάχαρη 500 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- αρμπαρόριζα 1 κλων
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- ηλιέλαιο 1 φλ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- κονιάκ 7 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 7 κσ
- ξύσμα λεμονιού -
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- μαρμελάδα 1.5 φλ
- ζάχαρη άχνη -
Υλικά συνταγής Για τη μαρμελάδα κυδώνι 600 γρ. καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι νερό 1 μήλο (200γρ.) τριμμένο 500 γρ. ζάχαρη χυμός από 1/2 λεμόνι χυμός από 1/2 πορτοκάλι 1 κλαδάκι αρμπαρόριζα 1/2 φλ. ζουμί από κυδώνια Για την Πάστα Φλώρα 4 φλ. (500 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 1 φάκελο (20 γρ.) μπέικιν πάουντερ 1 φλ. ηλιέλαιο (200 γρ.) 1/2 φλ. ζάχαρη (110 γρ.) 7 κ.σ. κονιάκ (100 γρ.) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr