97
Υλικά
- γάλα φρέσκο 1 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ
- βούτυρο 1 κσ
- μοτσαρέλα 75 γρ
- μπριζόλα καπνιστή 4 φέτ
- αυγά 1 τμχ
Sofficini σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει τρυφερούλια, μαλακούτσικα! Πρόκειται για ένα είδος μικρών καλτσόνε (ή παντζερόττι) με γέμιση τυρί που λιώνει και αλλαντικά ή σπανάκι, τα οποία είναι παναρισμένα και τηγανίζονται ή ψήνονται στον φούρνο όπως και τα fish sticks. Η ιδιαιτερότητα τους είναι ότι το κέλυφος τους είναι πολύ μαλακό και λιώνει στο στόμα, καθώς δεν είναι το γνωστό ζυμάρι ψωμιού, αλλά ένα είδος ρού (roux).
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com