259
Υλικά
- αμύγδαλα 1.5 φλ
- χουρμάδες 1.5 φλ
- κάσιους 1.5 φλ
- καρυδέλαιο 0.33 φλ
- γάλα καρύδας 0.5 φλ
- σιρόπι σφένδαμου 0.5 φλ
- μέλι 0.5 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- μαρμελάδα 5 κσ
Το cheesecake είναι ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά. Καιρό τώρα ήθελα να φτιάξω μια υγιεινή εκδοχή του. Και ιδού, σας την παρουσιάζω σήμερα: η βάση αντί για μπισκότα κ βούτυρο έχει αμύγδαλα κ χουρμάδες, η γέμιση vegan κρέμα από κάσιους (αντί για κρεμώδες τυρί/ γιαούρτι) και επικάλυψη σπιτική μαρμελαδίτσα.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr