96
Τα μικρά τοματάκια είναι πολύ αγαπημένο μου υλικό και τα χρησιμοποιώ στις
σαλάτες και τη μαγειρική. Ιδιαίτερα τα μικρά τοματάκια ποικιλίας βελανίδι που είναι
ζουμερά, όσα πρέπει, αρωματικά και με μια υπέροχη γλύκα. Όπως και όπου τα
χρησιμοποιώ, κάνουν τη διαφορά και προσθέτουν απίστευτη γεύση.
σαλάτες και τη μαγειρική. Ιδιαίτερα τα μικρά τοματάκια ποικιλίας βελανίδι που είναι
ζουμερά, όσα πρέπει, αρωματικά και με μια υπέροχη γλύκα. Όπως και όπου τα
χρησιμοποιώ, κάνουν τη διαφορά και προσθέτουν απίστευτη γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com