101
Υλικά
- χοιρινός λαιμός 1200 γρ
- λευκό κρασί 2 ποτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές 3 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- πιπέρι 3 κόκκοι
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- ρίγανη 0.5 κγ
- ντομάτα 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
Η Τσικνοπέμπτη νομίζω πως είναι από τις αγαπημένες μου γιορτές. Για φέτος λοιπόν την Τσικνοπέμπτη, αν μείνετε στο σπίτι, σας έχω σούπερ συνταγή για σπιτικό κοντοσούβλι στη λαδόκολλα. Γίνεται πολύ ζουμερό, μιας και μαρινάρεται από βραδύς, και είναι πανεύκολο στην παρασκευή του. Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε χοιρινό λαιμό, που έχει μεν λίπος, το οποίο όμως φεύγει, αφήνοντας το κρέας πολύ μαλακό.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu