110
Υλικά
- αμύγδαλα 170 γρ
- μπαγκέτα 0.5 τμχ
- αγγούρι 3 τμχ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό ξύδι 1 κσ
- εσαλότ 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1 φλ
- αγγουράκι τουρσί 1 τμχ
Οι κρύες σούπες είναι από τα πιο αγαπημένα μου καλοκαιρινά πιάτα. Δεν είναι απλώς δροσιστικές, αλλά απαιτούν ελάχιστο έως καθόλου μαγείρεμα (πράγμα πολύ σημαντικό όταν έχει καύσωνα) και είναι πολύ δυναμωτικές. Η σημερινή συνταγή είναι ένα λευκό γκασπάτσο με αυγοτάραχο τρίμμα Τρικαλινός, μια κρύα σούπα δηλαδή, με αγγούρι, αμύγδαλα και αυγοτάραχο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.thehealthycook.gr