66
λικά-3 αβγά-2 ποτήρια γάλα-1 κουταλάκι αλάτι-1 κουτάλι ζάχαρη-4 κουταλιες λάδι-2 ποτήρια αλέυρι-2 βανίλιες(για γλυκές)ΠροετοιμασίαΣ’ ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, το γάλα, το αλάτι και την ζάχαρη. Προσθέτουμε το γάλα και κατόπιν το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας χυλός ούτε πολύ σφιχτός ούτε πολύ αραιός. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο να κάψει. Με ένα φλιτζάνι [...]
Διάβασε τη συνταγή στο kritikessintages.wordpress.com