Η γέμιση είναι πάντα η ίδια. Μπόλικη φέτα, ανθότυρο (στην Ολλανδία αυτό αντικαταστάθηκε με ρικόττα διότι πού να βρεθεί ανθότυρο εδώ) και μπεσαμέλ. Το αποτέλεσμα είναι μια πίτα πεντανόστιμη, αλμυρή και ελαφρώς γλυκιά, κρεμώδης με εκείνη την ασύγκριτη γεύση και υφή της σφολιάτας να εσωκλείει τα τυριά. Μια σφολιάτα τραγανή, αφράτη, χρυσοκάστανη και βουτυράτη που κάνει την τυρόπιτά μου αξεπέραστη....

Υλικά: γάλα φρέσκο, βούτυρο αγελάδος, αλεύρι για όλες τις χρήσεις, άσπρο πιπέρι, φέτα και άλλα 4 υλικά

Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές