69
Υλικά
- ζύμη κουρού 2 φύλλα
- κολοκύθα 1 κιλ
- καρότο 2 τμχ
- τυρί φέτα 200 γρ
- γραβιέρα 150 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μανταρίνι 1 τμχ
- δυόσμος 1 κσ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 0.125 κγ
- κρέμα μπαλσάμικο 1 κσ
- Worcestershire sauce 15 σταγ
- αυγά 1 τμχ
- μπέϊκον 150 γρ
- κολοκυθόσποροι 4 κσ
- μέλι 1 κγ
- ελαιόλαδο 50 ml
Η κολοκυθόπιτα με κίτρινη κολοκύθα είναι κατεξοχήν πίτα του βροχερού φθινοπωρινού και χειμωνιάτικου καιρού. Με τη γλυκιά της μεστή γεύση, έρχεται να σε καλοπιάσει όταν οι μέρες είναι μικρές και κρύες, να σε κάνει να νιώσεις τη θαλπωρή του εντός, σε μια χώρα που ο βιότοπος μας είναι στο έξω, σε βεράντες, κήπους και πλατείες.
Είναι το γευστικό προφίλ της κολοκύθας τέτοιο, που αναζητά παιχνίδια και σχοινοβασίες ανάμεσα στο γλυκό και τ’ αλμυρό, στις συνθέσεις όπου αποτελεί το βασικό υλικό.
Είναι το γευστικό προφίλ της κολοκύθας τέτοιο, που αναζητά παιχνίδια και σχοινοβασίες ανάμεσα στο γλυκό και τ’ αλμυρό, στις συνθέσεις όπου αποτελεί το βασικό υλικό.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr