119
Υλικά
- φύλλο κρούστας 7 φύλλα
- σαλάμι 150 γρ
- μοτσαρέλα 200 γρ
- ρεγκάτο 200 γρ
- μουστάρδα 1 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 1 φλ
- ελαιόλαδο -
- θυμάρι -
7 φύλλα κρούστας 150 γρ. σαλάμι με πιπέρια Ifantis 200 γρ. Arla τυρί Mozzarella 200 γρ. Arla Αυθεντικό Regato 1 κ.σ. μουστάρδα απαλή Kalamata Papadimitriou 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 4 αβγά 1 φλ. γάλα Ελαιόλαδο Φρέσκο θυμάρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr