320
Υλικά
- χωριάτικο φύλλο 1 πκτ
- φέτα 500 γρ
- γραβιέρα Νάξου 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 0.5 κούπα/ες
- πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο -
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- παπαρουνόσπορος 2 κσ
Καλημέρα, καλή βδομάδα και καλό μήνα με την ασύγκριτη νοστιμιά της αυθεντικής γραβιέρας Νάξου, που απογειώνει τη γεύση αυτής της τόσο απλής αλλά υπέροχης πίτας!Αφήνουμε το φύλλο εκτός ψυγείου να ξεπαγώσει.Σε μεγάλο μπολ λιώνουμε τη φέτα και προσθέτουμε την γραβιέρα Νάξου,τα αυγά, το γάλα, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.Ανακατεύουμε καλά ~ το μίγμα θα είναι σαν παχύρευστος χυλός.Απλώνουμε το μίγμα και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα 3 φύλλα, λαδώνοντάς τα. Χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε στους 170ο για 1 ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά.Καλοφάγωτη!Σημ: Αν την φτιάξε
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com