by admin

Η Γαλατόπιτα της Απόκρεω

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η αγαπημένη Ελληνική Γαλατόπιτα, φτιάχνεται με πολλούς τρόπους ανοιχτή, σκεπαστή, με φύλλο ή χωρίς, ακόμη και αλμυρή στον κάθε τόπο αλλά παραδοσιακά, καταναλώνεται την εβδομάδα της Τυρινής, που την τιμητική τους έχουν τα γαλακτοκομικά! Η πιο "γλυκιά" ανάμνηση που έχω να θυμάμαι από την γιαγιά μου είναι να ανοίγει φύλλο και να μας σερβίρει την ζεστή γαλατόπιτα!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: γαλατόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.funkycook.gr