186
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 4 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 κούπα/ες
- βανίλια 1 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ κρασ
- λικέρ πορτοκάλι 1 σφην
- κονιάκ 1 σφην
- καστανή ζάχαρη 3 κσ
- κουβερτούρα 200 γρ
- μαρμελάδα φρούτα του δάσους 500 γρ
Υλικά
της συνταγής μας Ζύμη 4 κούπες αλεύρι μαλακό 500 γρ. 2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 1 κούπα ελαιόλαδο ελαφρύ ή μισό-μισό με αραβοσιτέλαιο 1 κ.γλ. βανίλια 1 ποτήρι του κρασιού χυμό πορτοκαλιού 1 σφηνάκι μικρό λικέρ πορτοκάλι η κονιάκ 3 κ.σ. ζάχαρη καστανή Υπόλοιπα υλικά 200 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα η τσιπ κουβερτούρας 500 γρ. μαρμελάδα φρούτα του δάσους
της συνταγής μας Ζύμη 4 κούπες αλεύρι μαλακό 500 γρ. 2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 1 κούπα ελαιόλαδο ελαφρύ ή μισό-μισό με αραβοσιτέλαιο 1 κ.γλ. βανίλια 1 ποτήρι του κρασιού χυμό πορτοκαλιού 1 σφηνάκι μικρό λικέρ πορτοκάλι η κονιάκ 3 κ.σ. ζάχαρη καστανή Υπόλοιπα υλικά 200 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα η τσιπ κουβερτούρας 500 γρ. μαρμελάδα φρούτα του δάσους
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com