163
Υλικά
- φύλλο κρούστας 450 γρ
- σπορέλαιο 250 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 150 γρ
- αυγά 5 τμχ
- γιαούρτι 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- ζάχαρη 600 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 100 γρ
Κάνουμε την πιο ωραία πορτοκαλόπιτα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr