328
Υλικά
- κοπανάκια 4 τμχ
- πατάτες 1 κιλ
- μουστάρδα Dijon 2 κσ
- μέλι 1 κσ
- βούτυρο 1 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ρίγανη 1 κγ
- δυόσμος 1 κγ
Υλικά συνταγής
4 κοπανάκια
1 κιλό πατάτες
2 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
1 κ.σ. μέλι
1 κ.γ. βούτυρο
1 πορτοκάλι (ο χυμός του)
1 λεμόνι (ο χυμός του)
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. δυόσμος
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr