62
Συνέχεια από το προηγούμενο...Το ρολό κοτόπουλο, σερβιρίστηκε μαζί με την σπανακόπιτα και επόμενο ήταν κάτι από τα δύο να μείνει. Έμεινε σχεδόν το μισό και έτσι την επόμενη μέρα, μεταμορφώθηκε σε κοτόπουλο αλα κρεμ, συνοδεία ρυζιού, που το φάγαμε μέχρι τελευταία σταγόνα της σάλτσας.Γι’ αυτό χρησιμοποίησα:1 μικρή κρέμα γάλακτος λάιτ (200 ml, 18% λιπαρά)1 ποτήρι του κρασιού γάλα λάιτ2 κ. γ. κορν
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com