by admin

Ξαρμύρισμα και προετοιμασία του παστού μπακαλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Προλαβαίνουμε! Μπορεί ο κατεψυγμένος, ξαρμυρισμένος  μπακαλιάρος να μας λύνει τα χέρια, αλλά για πολλούς  τη νοστιμιά του μπακαλιάρου που ξαρμυρίζουμε μόνοι μας  δεν την φτάνει.  Ίσα που προλαβαίνουμε να τον ξαρμυρίσουμε για αύριο και να απολαύσουμε το εθιμικό ψάρι της ημέρας με όποιο τρόπο μας αρέσει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr