Μπακαλιάρος τηγανιτός

Καταχωρήθηκε στις 24/03/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά (για 3 άτομα): ·  1 παστό μπακαλιάρο 800 γρ. (κατά προτίμηση το φιλέτο κι όχι το ολόκληρο ψάρι που θέλει περισσότερο καθάρισμα), · 8 κ.σ. αλεύρι (περίπου) και λίγο νερό (για το κουρκούτι), · λάδι για το τηγάνισμα (50% ελαιόλαδο-50% ηλιέλαιο), · πλατύ και βαθύ (ιδανικά) σκεύος για το τηγάνισμα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.dailycious.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πες μας την γνώμη σου για το νέο site του Συνταγούλη! Πώς το βαθμολογείς;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!