Υλικά (για 3 άτομα): ·  1 παστό μπακαλιάρο 800 γρ. (κατά προτίμηση το φιλέτο κι όχι το ολόκληρο ψάρι που θέλει περισσότερο καθάρισμα), · 8 κ.σ. αλεύρι (περίπου) και λίγο νερό (για το κουρκούτι), · λάδι για το τηγάνισμα (50% ελαιόλαδο-50% ηλιέλαιο), · πλατύ και βαθύ (ιδανικά) σκεύος για το τηγάνισμα...

Υλικά: μπακαλιάρος παστός, αλεύρι, λάδι

Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές