Μια μικρή ποσότητα ζάχαρης άχνης πασπαλισμένης πάνω από ένα κέικ, φοντάν, τούρτες, τάρτες, μπράουνι κ.λπ. μπορεί να κρύψει κάποιες ατέλειες …
Συνταγές από το www.glykesistories.gr
-
www.glykesistories.gr
-
Ένα γλυκό πλούσιο σε σοκολάτα, μαλακό και εύκολο. Λιώνει στο στόμα…Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος …
-
Η αποξηραμένη μαγιά που πωλείται σε φακελάκια είναι τρεις φορές πιο ισχυρή από τη νωπή, γι’ αυτό και πιο ακριβή. …
-
Σερβίρονται ζεστά και είναι εξαιρετική ιδέα για επιδόρπιο.ΔιαδικασίαΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C και καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με …
-
Το πιο γνωστό αυστριακό γλυκό μετά την Sacher Torte.
-
Για το πρωινό μας και ό,τι περισσέψει με το κουτάλι κατά την παιδική συνήθεια.Διαδικασία Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί (σε μεταλλικό …
-
Δύο είναι τα δέλεαρ αυτής της κρέμας: είναι πανεύκολη και γίνεται με γάλα καρύδας που λατρεύουμε.Διαδικασία Πανακότα: Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας …
-
Μια παραδοσιακή λιχουδιά από το ιδιαίτερο νησί του Νίκου Τσελεμεντέ.Μοιάζει λίγο στη γεύση με τα κρητικά καλτσούνια, αλλά είναι λίγο …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Μια ελαφριά πίτα με τα υλικά του καλοκαιριού. Υλικά 150 γρ. βούτυρο αγελάδος 150 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 100 γρ. …
-
Το απόλυτο επιδόρπιο! Συνδυάζει φρούτο με ζάχαρη και γιαούρτι με μέλι. Διαδικασία Για το ζελέ: Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας να μαλακώσουν σε …
-
Διαδικασία Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό για να μαλακώσουν και, παράλληλα, γεμίζουμε ένα μεγάλο μπολ …
-
Υλικά περίπου 1½ κιλό ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα και πολτοποιημένα στο μπλέντερ (η πούλπα του φρούτου πρέπει να ζυγίζει 1 κιλό) …
-
Διαδικασία Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με λίγο κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Εν τω μεταξύ γεμίζουμε ένα …
-
Διαδικασία Βάζουμε τη ζελατίνα σε κρύο νερό να μαλακώσει. Ρίχνουμε το κρασί, τη ζάχαρη και τα κεράσια σε μια κατσαρόλα και τη …
-
Στα γενέθλια ή απλώς σε ένα καλοκαιρινό κάλεσμα αυτή η πανεύκολη τούρτα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.
-
Διαδικασία Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη στη φωτιά και αφήνουμε να βράσουν. Μόλις πάρουν βράση, κατεβάζουμε από τη φωτιά και …
-
Ιδανικό κέρασμα για τα παιδικά πάρτι, αλλά και μια ωραία ιδέα για αυτοσχέδια μπομπονιέρα
-
Συμβουλή Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε 150 γρ. έτοιμη ξινόκρεμα. Πωλείται σε κάποια μεγάλα σούπερ μάρκετ και ντελικατέσεν ως crème fraîche ή sour …
-
Θέλει η συνταγή ασπρισμένα αμύγδαλα ή φουντούκια και έχουμε μόνο ξηρούς καρπούς με τη φλούδα τους; Τους ρίχνουμε σε ένα …
-
Τα καραμελωμένα αμύγδαλα εκτός από όμορφη εικόνα, προσδίδουν στα γλυκά μας και υπέροχη γεύση. Για να φτιάξουμε καραμελωμένα αμύγδαλα χωρίς …