Υλικά:1 κιλό κουνουπίδι10γρ. μανιτάρια πορτσίνι1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένογάλαδεντρολίβανο κουκουνάρι6 κ.σ. ελαιόλαδο αλατοπίπερο Εκτέλεση:Βάζω τα πορτσίνι στο γάλα να μουλιάσουν για μια ώρα. Κατόπιν τα στραγγίζω, τα ψιλοκόβω και φιλτράρω το γάλα. Το βάζω σε μια κατσαρόλα και σε αυτό βράζω τα μπουκετάκια του κουνουπιδιού μαζί με το κρεμμύδι και τα μανιτάρια...

Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις