Πολλά πράγματα απο αυτά τα θαλασσινά για να μη πω τα περισσότερα τα έμαθα εδώ στην Ελλάδα απο την Αχτίδα μου είναι αλήθεια .Όμως κι εγώ τα αγάπησα πολύ και τα κάνω συχνά. Δεν τολμώ να σας βάλω και τα..τηγανιτά μπαρμπουνάκια που έκανα..έτσι ...για το ουζάκι βρε παιδί μου!Φρέσκα καβούρια είχε σήμερα η Λαική μας ,ολοζώντανα και λόγω ...διαίτης τα έκανα βραστά .Βέβαια στο ζουμί τους μπορούσε να γίνει και ένα υπέροχο πιλάφι..μα..δεν με άφησε...έβρασε μπρόκολο για συμπλήρωμα!Τα καβούρια τα καθαρίζεις καλά αφού τα βράσεις και κρατάς τα κεντρικά κομμάτια που είναι γεμάτα σάρκα. Πασαλίβεσαι βέβαια μα

Διάβασε τη συνταγή στο aktidadimitris.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις