66
Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε κάποιο πιάτο μύδια με το κέλυφος (δηλαδή ζωντανά), προτιμήστε φρέσκα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτά που πωλούνται σε πακέτα αεροστεγώς κλεισμένα και γεμισμένα με νερό, ελέγξτε όμως την ημερομηνία πακεταρίσματος και προτιμήστε εκείνα που έχουν συσκευαστεί πιο πρόσφατα. Για να καθαρίσετε μύδια με το κέλυφός τους θα χρειαστείτε ένα μεγάλο σουρωτήρι κι ένα βουρτσάκι (ή ένα μικρό μαχαίρι)....
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com