700 γρ. σουπιά καθαρισμένη Kallimanis 500 γρ. ή 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε μισές ροδέλες 100 γρ. ελαιόλαδο 130 γρ. λευκό κρασί 1 μεσαία ντομάτα περασμένη στον τρίφτη 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού (μόνο το κίτρινο) 30 γρ. μουστάρδα (για μια πιο ιδιαίτερη γεύση) 600 γρ. σπανάκι (μόνο τα φύλλα)

Υλικά: σουπιές, ελαιόλαδο, λευκό κρασί, ντομάτα, σκόρδο και άλλα 3 υλικά

Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές