80
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 70 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- εσάνς βανίλιας 0.5 κγ
Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα ιταλικά γλυκά και φυσικά ένα από τα φημισμένα, κλασσικά γλυκά της Ιταλίας είναι το τιραμισού. Απαλή κρέμα και αφράτα σαβαγιάρ βουτηγμένα σε καφέ συνθέτουν ένα γλυκό γεμάτο αρώματα και γεύση που υπόσχεται να σας ξεσηκώσει όπως υποδηλώνει και η ονομασία του στα ιταλικά.
Διάβασε τη συνταγή στο pastry-tsio.blogspot.com