106
Υλικά
- ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- ασπράδι 3 τμχ
- κακάο 20 γρ
- ξύδι 1 κγ
- σοκολάτα κουβερτούρα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- λάϊμ 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 150 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 150 γρ
- βατόμουρα 200 γρ
- φράουλες 300 γρ
- ζάχαρη άχνη -
- φρούτα του πάθους 4 τμχ
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,100 γρ. ζάχαρη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 3 ασπράδια 20 γρ. κακάο 1 κ.γ ξύδι 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 300 γρ. κρέμα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr